Petites coses. Petites coses sense importància. Petites coses que per a nosaltres sí que en tenen. Com una cullereta de cafè.

diumenge, 30 de juny del 2013

Petites idees: Decora les teves llibretes

Hola! :) En l'entrada d'avui no us explicaré com decorar pas a pas les teves llibretes, però si que us donaré unes quantes idees de com podeu fer-ho.



[Fes clic sobre les imatges per a veure-les millor]

1. Confeti de feltre
+ a GuiaDeManualidades
Primer forra la portada i la contraportada amb feltre, millor si és d'algun color apagat. Després amb l'ajuda d'un petit patró, retalla "confeti" en diferents colors i enganxa'l molt bé. Sobreposa'ls a la base de la llibreta i a mida que vagis pujant deixa més espai entre les figuretes (com en l'imatge). Prova de fer-ho amb rodones, cors o fins i tot estrelletes!






+ a Fieltro
2. Butxaca texana
Retalla en uns texans vells la part de la butxaca, i enganxa-la fent-la coincidir amb la portada de la llibreta (a la contraportada pots enganxar-hi més tela texana). TIP: Per enganxar la tela utilitza o bé una cola extra forta o bé silicona. Decora la portada de la butxaca amb botons, cintes, altres teles, lluentons... I utilitza la butxaca per a guardar-hi els bolis!






+ a ManualidadesFaciles
3. Collage
És molt senzill, fes retalls de diferents papers que t'agradin i enganxa'ls, En aquest cas, fes els retalls rectangulars o quadrats i d'una mida semblant. Escull papers estampats que combinin bé entre ells. Per enganxar-los pots utilitzar una barra de cola o cola blanca per a paper, com tu vulguis. Amb unes tisores o bé doblegant els retalls cap endins, cuida que no surti cap trosset de papaer. Si vols assegurar-te que no es desenganxaran, pots cobrir el collage amb una capa de vernís. El resultat pot ser molt variat i creatiu!


+ a Ideasyconsejos
4. Dissenys de tela
Per començar, fes un dibuix, amb retalls de  tela, en un tros més gran de tela clara i afegeixi o remarca detalls cosint. Quan ja hagis acabat el teu disseny sobre la tela, cus-la sobre feltre que combini amb els colors del disseny. Enganxa el feltre amb cola extra forta/ silicona o bé cus-lo de manera que sigui com un sobre (com en l'imatge), així podràs intercanviar el feltre i la llibreta. I ja tindràs la teva llibreta personalitzada a punt per utilitzar!



Com ja us he dit abans, això només són idees, que espero que us serveixin a l'hora de personalitzar i crear les vostres llibretes! També us poden servir per a idear un regal ben original. 

Espero que us hagi agradat, i si fas alguna d'aquestes llibretes, no dubtis en fer una foto i enviar-me-la a districte14@gmail.com! ;)

2 comentaris:

  1. Q cukis!
    M'encanten! Sobre tot les de collage!!!
    ♥♥♥♥
    Cada dia està més mono el blog, maduixetta♥ ;)

    ResponElimina

Tu també vols deixar una cullereta de cafè? Deixa-la aquí! :)